Renhold

Kontakt oss her
Euroxren er en renholdsbedrift som holder til i Oslo. Vi betjener Oslo, Akershus og Buskerud, men har også mulighet til å ta på oss oppdrag ut over dette. Vi har spesialisert oss mot bedrifts og institusjonsmarkedet. Holder du til i Oslo-området og er på jakt etter en samarbeidspartner som kan ta hånd om ditt renhold? Da har du kommet til rett sted! Vi kan skreddersy løsninger som passer perfekt til ditt behov. Nedenfor ser du noen eksempler på løsninger vi kan tilby. Ta kontakt med oss i dag, så finner vi ut hvordan vi kan hjelpe deg på en best mulig måte!

Daglig renhold

Euroxren har bred kompetanse og lang erfaring med daglig renhold. Vi er opptatt av kvalitet i alle ledd, og det er noe våre kunder nyter godt av.

Les mer

Temporært renhold

Dette er renhold som gjøres ved behov, og som underletter det daglige renholdet og forbedrer kvaliteten på innklimaet.

Les mer

Hovedrengjøring

En hovedrengjøring omfatter normalt vask av vegger og tak, innvendig vinduspuss med karmvask, innvendig dør- og karmvask samt vask og støvsuging av gulv.

Les mer

Byggrengjøring

Denne typen renhold retter seg hovedsaklig mot entreprenører, byggfirma eller eiendomsselskap. Ved en byggrengjøring vasker vi ned nybygg.

Les mer

Oppskuring

Oppskuring og boning gir rene, skinnende og sklisikre gulvflater. Det bidrar til enklere og bedre daglig renhold som igjen skaper et bedre innemiljø.

Les mer

Boning

Boning, innsetting og polering av flater, f.eks. parkett- og linoleumsgulv (etter grundig rengjøring) med et bonemiddel.

Les mer
Kontakt oss her!

Ta kontakt med oss i dag, slik at vi kan skreddersy
den perfekte løsningen for din bedrift!

Kontakt oss her!